Чай чорний
Потрапили до нас, тому що написали подібне на кшталт: 'купити чай оптом у Харкові', 'купити чорний чай оптом в Дніпрі', 'купити чай оптом у Києві', 'купити чорний чай оптом в Миколаєві' або 'купити чай оптом в Одесі' і так далі. Вірно! Тому що 'ЧафейКо' - дистриб'ютор чаю по торговим маркам, наприклад: TAAZ. Так само Hyson, Tarlton, Greenfield, Lipton, Batik, Мономах, Аскольд та інші.
Якщо потрібен надійний постачальник чаю по оптовій ціні, то команда ЧафейКо готова допомогти. Купити чай без посередника за прийнятною ціною можете у нас на сайті. Оформляючи замовлення, подивіться, під яку знижку потрапляєте. Покупці поділяються на три категорії: дрібний опт, середній опт і великий опт. Наприклад, купуючи чай великим оптом, отримуєте знижку 1%.
Про чорному чаї:
Чорний чай за популярністю поступається тільки воді. Батьківщиною цього продукту вважається Китай. Легенда свідчить, що ще в III тисячолітті до нашої ери великий Шень-нуну, покровитель медицини покуштував настій з листків чайного дерева, оцінивши смакові якості і підбадьорливі властивості. Вперше ще у Китаї оцінили чай і звели до рівного рангу священного напою, створивши чайні церемонії. Перша чайна церемонія з'явилася в роки правління династії Сун, і отримала назву «Сунская».
Чорний чай ділиться на три види: листовий, порошковий, пресований. Від всіх інших сортів чаю, чорний, відрізняється способом обробки. Секрет полягає в тому, що чайне листя набуває темний колір і вишуканий аромат, який проявляється в процесі заварювання чаю - шляхом ферментації. Завдяки цій обробці корисні, смакові і ароматичні властивості зберігаються і залишаються в середині листа. Відбувається консервація, завдяки якій чай благополучно переносить тривале зберігання і транспортування.
У Європі чай з'явився порівняно недавно - в 17 столітті, але завоював достатню кількість шанувальників. На сьогодні існує безліч чайних церемоній, але принцип приготування залишається незмінним. Чайні листя, заливаються окропом і настоюють до 7 хвилин, виняток становить чорний Пуер. Пуер варять за тією ж технологією, з якої варять і кави. Пити чорний чай можна в чистому вигляді або ж доповнити компонентами: вершки, молоко, цукор, лимон і так далі. Це надає чаю своєрідні нотки шарму.