Інформація
Пошук

Чай ваговий Дикий Шу Пу ер Юнань 500г

Виробник: Османтус
Код товару: 96137

Короткий опис


В давнину пуер ферментувався під час транспортування і передпродажного зберігання. Але в другій половині 20 століття, зі збільшенням попиту і скороченням часу доставки, він перестав встигати «дозрівати» до потрібного рів... Читати далі...

Короткі характеристики


Країна походження - Китай
Вид - Пуер
Смак - Густий
Дивитися всі характеристики

Доступні варіанти


877.00грн.

  • Наявність: Є в наявності

Доставка і оплата
Доставка

Доставка

Нова Пошта
Укрпошта
Делівері
Кур'єром
Самовивіз

Оплата

Оплата

На розрахунковий рахунок
На карту
Готівкою

Опт/Роздріб

Опт/Роздріб

Оптова ціна
при замовленні загальною сумою від
2000,00 грн.

В давнину пуер ферментувався під час транспортування і передпродажного зберігання. Але в другій половині 20 століття, зі збільшенням попиту і скороченням часу доставки, він перестав встигати «дозрівати» до потрібного рівня. Тому, в 70-і роки 20 століття, була придумана технологія прискореного старіння (ферментації) пуеру. Так з'явилося два основних види пуеру - виготовляється за традиційною технологією - «сирий пуер» - Шен Пу Ер, і, за прискореною технологією - «приготований пуер». Обидва пуеру володіють більш-менш однаковим набором корисних властивостей, і відрізняються нюансами смаку і аромату, і то лише на початковому, не далеко від завершення виробничого процесу, етапі ферментації. Сирої пуер цікавий тим, що ступінь його ферментації довгий час (2-3 роки) можна контролювати самостійно. З часом гіркоту і грубість свіжого листа замінюється вишуканістю і легкою гіркуватістю. Пуер - пост-ферментований чай, який пройшов глибоку (традиційну або прискорену ферментацію), що припускає трансформацію його в продукт відмінний від звичайного чорного чаю по його хімічному складу і корисним властивостям. Це чорний чай з китайської видової чайної класифікації. В українській класифікації його відносять до групи чорних спеціальних чаїв. заварювання: Як і будь-який чай - пуер вимагає витримки стандартних дозувань, і дотримання декількох правил заварювання. В середньому закладають 6 г на 150 мл гарячої води. Промивання проводиться дуже швидко, киплячою водою, таким чином, досягається видалення пилу і дезінфекція. За часом настоювання можливі варіанти, коли цей чай заварюється по 2-3 хвилини - 2-3 рази.

Характеристики
Країна походження Китай
Вид Пуер
Смак Густий
Аромат Деревний

Написати відгук

Примітка: HTML розмітка не підтримується! Використовуйте звичайний текст.
    Погано           Добре

Чай ваговий Дикий Шу Пу ер Юнань 500г, 96137, Османтус, Чай