Інформація
Пошук

Чай Пуер "Бінг ча Шу" 50 г

Виробник: Османтус
Код товару: 96259

Короткий опис


Упаковка: 10 шт по 50 г Пу ер - китайський постферментірованний чай родом з провінції Юннань. Цей чай з певною витримкою, чим вона більша, тим пу ер вважається краще. Згодом якість пу ера стає тільки краще, на відміну ві... Читати далі...

Короткі характеристики


Країна походження - Китай
Вид - Пуер
Смак - Густий
Дивитися всі характеристики

Доступні варіанти


92.00грн.

  • Наявність: Є в наявності

Доставка і оплата
Доставка

Доставка

Нова Пошта
Укрпошта
Делівері
Кур'єром
Самовивіз

Оплата

Оплата

На розрахунковий рахунок
На карту
Готівкою

Опт/Роздріб

Опт/Роздріб

Оптова ціна
при замовленні загальною сумою від
2000,00 грн.

Упаковка: 10 шт по 50 г

Пу ер - китайський постферментірованний чай родом з провінції Юннань. Цей чай з певною витримкою, чим вона більша, тим пу ер вважається краще. Згодом якість пу ера стає тільки краще, на відміну від інших видів чаю, які, як правило, з часом втрачають свою користь і смак.

Шу пуер - виготовляється традиційним способом і витримується тривалий час (не менше 6 місяців). Таким чином, чай проходить пост-ферментацію традиційним способом. Причому витримка пуеру традиційним способом проходить у відносно сухих приміщеннях з використанням різних старовинних рецептів. Різні культури бактерій і рання організація процесу ферментації дуже впливають на смак, аромат і корисні властивості чаю.

Заварювання: Як і будь-який чай - пуер вимагає витримки стандартних доз, і дотримання декількох правил заварювання. В середньому закладають 6 г на 150 мл гарячої води.

Промивання проводиться дуже швидко, киплячою водою, таким чином, досягається видалення пилу і дезінфекція. За часом настоювання можливі варіанти, коли цей чай заварюється по 2-3 хвилини - 2-3 рази.

Характеристики
Країна походження Китай
Вид Пуер
Смак Густий
Аромат Тонкий

Написати відгук

Примітка: HTML розмітка не підтримується! Використовуйте звичайний текст.
    Погано           Добре

Чай Пуер "Бінг ча Шу" 50 г, 96259, Османтус, Чай