Гарячий шоколад
Гарячий шоколад - напій, приготування якого відбувається з какао-порошку, який варять на плиті або ж просто заливають окропом.
Які корисні властивості напою? До складу шоколаду в гарячому вигляді входить багато корисних речовин: флавоноїди, мінерали (кальцій, магній, калій), антиоксиданти, вітаміни А, В1, С, D і Е. Більшість з цих компонентів в плитковій шоколаді відсутні. Це обумовлено тим, що в процесі виготовлення сировину проходить стадії обробки, в яких застосовуються високі температури.
Порошковий гарячий шоколад, легкий в приготуванні, приємний на смак і не має негативних складових, з цього його вживають як дорослі, так і діти. Так само напій сприятливо впливає на синтез білків, поліпшує настрій, підвищує приплив енергії і бадьорості. За рахунок антиоксидантних властивостей зменшується ризик проблем із серцем і судинами, стимулює роботу головного мозку.
Протипоказання: При гострій гіпертонії, алергії, запальних шкірних процесах, ласощі протипоказано вживати людям з цукровим діабетом.
Якщо Ви дбаєте про своє здоров'я, радимо купити гарячий шоколад ТМ "Magnet" і вживати його в своєму раціоні.