Кава розчинна
Розчинна кава - напій із зерен кавового дерева, але на відміну від натуральної кави, піддається до переробки технологічними процесами, після чого набуває вигляд порошку або гранули. А після додавання в нього окропу, отримуємо напій наближений до натуральної кави.
При первісному виготовленні кавові зерна обсмажують, подрібнюють, обробляють водою. Потім сушка, яка відбувається трьома способами: Сублімація, гранулювання і сушіння розпиленням (порошок).
Поговоримо про переваги і недоліки розчинної кави. Головною перевагою є швидкість приготування і в порівнянні з натуральною кавою, має тривалий термін зберігання. Не кожен має можливість приготувати натуральну каву вдома або на роботі.
Головний недолік розчинної кави - слабкий аромат, так і за смаком напій поступається натуральному, з цього рекомендують пити каву з власноруч змеленого зерна.
В результаті у людей виникає питання, якими корисними властивостями володіє розчинна кава? Кофеїн активізує роботу мозку, нормалізує тиск і нервову систему, покращує пам'ять. А за рахунок кислотності, стимулює травлення. Позитивно впливає на печінку і зменшує ризик хвороб серця.
В інтернет-магазині 'ЧафейКо' представлений вибір торгових марок: Brazil'ero, Davidoff, Nescafe, l'or, JACOBS, Tchibo, FORT та інші. Запрошуємо ознайомитися з асортиментом, здійснювати купівлю можна як оптом, так і вроздріб.