Топінги - це інгредієнти для різних страв, які додадуть йому приємний смак і прикрасять зовнішній вигляд. Часто використовуються для створення десертів з морозива, молочних шейків і коктейлів, прекрасно поєднуються з млинцями, бельгійськими вафлями і здобної випічкою.
Сироп дуже в'язкий через великий вміст цукру з відповідним смаком того фрукту, який входить до його складу.
Зазвичай в основі сиропу знаходиться сік або інші напої з великою концентрацією цукру. Широко використовуються сиропи в приготуванні кави в кав'ярнях і барах, а так само в інших алкогольних і безалкогольних напоях.
Сиропи ідеально підходять для:
· Приготування коктейлів
· Приготування холодного чаю
· Вишуканого ароматного латте, капучино, Раф-кави
· Виготовлення різних лимонадів
· Молочних напоїв і шейків
· Просочення десертів і приготування кремів
· Випічки.
Сиропи зазвичай досить концентровані, тому для приготування коктейлю Вам достатньо використовувати всього 10-15 мл. Сиропу на одну порцію напою. Широкий асортимент, яскравість, презентабельність і барвистий дизайн пляшок урізноманітнюють будь бар і привернуть увагу клієнтів.
Термін придатності: 12 місяців при t від 0 до +22 C.