Інформація
Пошук

Чай Пуер Туо ча Шу Преміум (Витримка 12 років) чорний 6г

Виробник: Китай
Код товару: 0622
Чай Пуер Туо ча Шу Преміум (Витримка 12 років) чорний 6г

Короткий опис


Пресований у формі медальйона витриманий чай Шу Пуер. Має специфічний земляний аромат і тонкі тони смаку.   За старих часів пуер ферментовані під час транспортування і передпродажного зберігання. Але в другій пол... Читати далі...

Короткі характеристики


Вага - До 99г
Вид - Інші
Країна - Китай
Дивитися всі характеристики

Доступні варіанти


8.50грн.

  • Наявність: Продано!

    Доставка і оплата
    Доставка

    Доставка

    Нова Пошта
    Ін-Тайм
    Делівері
    Кур'єром
    Самовивіз

    Оплата

    Оплата

    На розрахунковий рахунок
    На карту
    Готівкою

    Опт/Роздріб

    Опт/Роздріб

    Оптова ціна
    при замовленні загальною сумою від
    2000,00 грн.

    Пресований у формі медальйона витриманий чай Шу Пуер. Має специфічний земляний аромат і тонкі тони смаку.
     
    За старих часів пуер ферментовані під час транспортування і передпродажного зберігання. Але в другій половині 20 століття, зі збільшенням попиту і скороченням часу доставки, він перестав встигати «дозрівати» до потрібного рівня. Тому, в 70-і роки 20 століття, була придумана технологія прискореного старіння (ферментації) пуеру.
    Так з'явилося два основних види пуеру - виготовляється за традиційною технологією - «сирий пуер» - Шу Пу Ер, і, за прискореною технологією - «приготований пуер». Обидва пуеру володіють більш-менш однаковим набором корисних властивостей, і відрізняються нюансами смаку і аромату, і то лише на початковому, що не далекому від завершення виробничого процесу, етапі ферментації. Сирий пуер цікавий тим, що ступінь його ферментації довгий час (2-3 роки) можна контролювати самостійно. Згодом гіркоту і грубість свіжого листа замінюється вишуканістю і легкою гіркуватістю.
     
    Пуер - пост-ферментований чай, який пройшов глибоку (традиційну або прискорену ферментацію), що припускає трансформацію його в продукт відмінний від звичайного чорного чаю по його хімічним складом і корисними властивостями. Це чорний чай з китайської видової чайної класифікації. В українській класифікації його відносять до групи чорних спеціальних чаїв.
     
    Заварювання:
    Як і будь-який чай - пуер вимагає витримки стандартних доз, і дотримання декількох правил заварювання. В середньому закладають 6 г на 150 мл гарячої води.
    Промивання проводиться дуже швидко, киплячою водою, таким чином, досягається видалення пилу і дезінфекція. За часом настоювання можливі варіанти, коли цей чай заварюється по 2-3 хвилини - 2-3 рази.
    Чай
    ВагаДо 99г
    ВидІнші
    КраїнаКитай
    ТипЧорний
    УпаковкаПапір

    Написати відгук

    Примітка: HTML розмітка не підтримується! Використовуйте звичайний текст.
        Погано           Добре

    Чай, Пуер, Туо ча, Шу, Преміум, Витримка 12 років, чорний,