Інформація
Пошук

Кава Жардін

Якість кави легко визначається двома головними характеристиками - інтенсивністю аромату і інтенсивністю смаку. Або інакше це називають свіжістю кави.

Що ж псує смак кави, що робить його старим?

Досить легко захистити кави від вологи і світла - потрібно щоб всередині упаковки було сухо й темно. Якщо ви використовуєте герметичну, непрозору упаковку, то кава темно. А якщо одним з шарів упаковки є шар алюмінію, значить ви створили такі бар'єрні властивості вашої упаковки, що ні волога, ні світло не потраплять всередину.

Набагато складніше захистити кави від кисню.

Все що нас оточує знаходиться в повітрі, повітря містить кисень. Кисень окисляє все, до чого торкається. Окислення - хімічна реакція, що супроводжується введенням до складу реагує речовини кисню. Горіння, дихання, гниття - суть реакції окислення. Молекули ароматичних речовин кави окислюються киснем. Результатом процесу окислення кави є його «старіння» - зменшення інтенсивності смаку та аромату, поява присмаку «несвіжості».

Кава повністю «постаріє» вже до 14-го дня після обсмажування, якщо ви не знайдете спосіб захистити його від кисню!

Найнадійніший спосіб захистити кави - повністю виключити контакт свіжообсмаженої кави з киснем. Технологія Protective Atmosphere забезпечує захищене середовище, в яку доступ кисню закритий.

Для Jardin створена така захисна середу.

Кожна упаковка відзначена знаком - Fresh Flavour Protection Technology. Це гарантія того, що кава Jardin надійно захищений від кисню.

Коли ви відкриєте упаковку кави Jardin, ви вдихнете інтенсивний аромат свіжообсмаженої кави, а смак здивує вас своєю свіжістю.

Перейти до каталогу кави Жардін.