Інформація
Пошук

Кава Морганті

Про компанію

 

У далекому 1890 році, хімік Ромео Морганті почав проявляти інтерес до кави і вирішив вивчити його, щоб приступити до його приготування промисловим способом. У ті часи, насправді, кава була напоєм, який не був так поширений, як сьогодні і продавався сирою. Для кухонь, готелів це був відмінний варіант, коли Ромео спроектував і виготовив один з перших апаратів по обжарюванні, що сприяло революції в індустрії кави. З апаратом для упаковки і обсмаження кави був народжений перший і неповторний стиль обсмаження Морганті, що стало основою позитивної долі управлінських кадрів сім'ї. На сьогоднішній день компанією управляє четверте покоління. З тих пір кава ТМ Морганті виріс і відповідає сучасним системам виробництва, що його відрізняє і, що дозволило виробляти суміші для Еспрессо з неповторним у всьому світі смаком. 

Переробка кави:

 

Вибір кави: Компанія прагне до унікальності і постійності в часі і тому особливо контролює вибір сирої кави в місцях його походження, таких як Центральна Америка, Південна Америка, Індія і Африка. 
Обжарювання: Після ретельного відбору, компанія переходить до змішування, а потім до основної стадії - обжарюванні. Обжарювання - це етап, коли кавове зерно значно змінює свої хімічні, фізичні та ароматичні властивості. Змішування призводить до поліпшення продукту, робиться це з метою отримати ідеальний баланс між смаком, ароматом і фортецею відповідно до стародавньої традиційної рецептурою.
Помел: Останній етап обробки кави - помел, після чого продукт стає закінченим, тобто кава в зернах, подрібнюють і перетворюють на пил. 
Надалі він буде упакований таким чином, щоб якість зберігалося, як можна довше, щоб дістатися до споживачів у всьому світі, зберігаючи кавовий аромат: інтенсивний і стійкий. 

Мета компанії:

 

Компанія вважає, що плоди досліджень несуть любов і пристрасть, властиву темпераментом італійців і передану цьому чарівному напою, який в змозі задовольнити найвишуканіші смаки споживачів. 

Якість: 

 

Понад 100 років кави Морганті, маючи великий досвід, забезпечує кави високої якості, отриманий в гармонії класичних традицій і сучасних інновацій.